Sedikit sejarah...

Ok,
Seperti yg korang tahu/ x tahu, Kelab Rakan Siber dah berusia 3 sem lebih-kurang..
Tujuan kelab ditubuhkan adalah untuk memelihara/run satu 'cc free' or nama khas cc ni ialah Road Acces Cyber Cafe di tingkat 1..
Ye, FREE untuk sume pelajar UiTM
So, boleh datang tengok-tengok..
Dulunya, kelab ni macam anak buah MPP la,
tetapi kitorang dah bertapak dengan sendirinya terima kasih kepada Pengerusi kelab time tu,
En Mizi
Maka, aktiviti-aktiviti pun dirancang bagi memeriahkan kelab
kami telah menganjurkan DOTA tournament sebanyak 2 kali (sem ni i-mechy anjur),
pc fair 2 kali, Pertandingan Fotografi sebanyak 6 tema, gotong-royong, AGM(wajib kot) dan banyak lagi akan datang, INSHALLAH.

Jadi,
kalo berminat boleh la bertanya kepada ahli-ahli yg operate cc tu..
ada BENFITS jadi ahli,
diskaun untuk printing.
YE, kita ada printing!
DISKAUN untuk ahli aktif shj.
Baru buat je blog ni, tu yg kosong tu..sabar ye!
Share on Google Plus

About Rakan Siber

Rakan Siber (R.C.) ditubuhkan untuk berkongsi impian dan minat yang sama terhadap teknologi semasa seperti komputer dan gadget. Kami berkongsi tip-tip untuk menolong menyelesaikan masalah disamping berita baharu dalam kalangan ahli komuniti ini.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :