Bersama Presiden Rc

                                                      Mr. President..unrated vid.


Salam..video ni dirakam semasa minggu exkep yang lepas..asalnya biro multimedia nak buat video temu bual untuk di tonton kepada ahli baru semasa general meeting aritu. tapi atas sebab2 tertentu video ni tak dapat disiapkan...dalam video ni korang leh dengar la ape yang presiden ucapkan.Beliau tengah bz menguruskan tournament game masa tu namun tetap semangat melayan karenah videoman.

  Biro multimedia yang bertanya mana video anda..ni dia..;)

post ini sahaja hendak memperkenalkan presiden rc kepada anda. Sedikit latar belakang mengenai beliau ialah beliau masih bujang.haha..Pakar dan antara pencetus tournament games di UiTMPP. :)

maklumat lanjut carilah beliau..

p/s- minggu yg sgt bz..byk nak kene pinda..hmmm..
Share on Google Plus

About Rakan Siber

Rakan Siber (R.C.) ditubuhkan untuk berkongsi impian dan minat yang sama terhadap teknologi semasa seperti komputer dan gadget. Kami berkongsi tip-tip untuk menolong menyelesaikan masalah disamping berita baharu dalam kalangan ahli komuniti ini.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments :

Dasuki D5T7 said...

yeah!
thumbs up to mr president!!!